Elérhetőségek

Hungaplan Ponyvagyártó Kft.

Cím: 9082 Nyúl,
Potyondi u. 5
Telefon:
+3696364057
Fax: +3696364057
Mobil:
+36302775541
+36302832960
E-mail:
hungaplan@hungaplan.hu
További...


Bemutatkozás


Bemutatkozás

Cégünket 2000 júniusában alapítottuk. Szakmai múltunk 1980-as évekre vezethető vissza.

A Kft a műszaki konfekcionálás területén elsősorban sátor és ponyvagyártással foglalkozik. 2004 évtől saját, modern üzemcsarnokunkban dolgozunk. 

Üzemcsarnokunk Győrtől 10 km-re, a 82-es számú főúton megközelíthető Nyúl községben működik a Potyondi út 1.sz. alatt az Ipari Parkban. 

Gyártó csarnokunk 600 m2 alapterületű és 4km-re van az M1-es számú autópálya Győrt elkerülő szakaszától. Fő tevékenységünk a különböző minőségű PVC ponyvatípusok feldolgozása, ponyva termékek készítése reklám-feliratozása. A kezdeti időkben a kamionponyvák készítésre, manapság a sátor gyártásra, kivitelezésre esett a fő hangsúly. Egyre jelentősebb az export tevékenységünk is, kedvező földrajzi helyzetünk miatt elsősorban Ausztriába és Szlovákiába szállítjuk termékeinket.

Magas színvonalú és látványos feliratkészítéssel nem csak a ponyva termékeinket, hanem a dobozos felépítményeket is dekoráljuk. A ponyva termékeink sokoldalú felhasználhatóságát az alapanyagra jellemző nagy szakítószilárdságuknak, hosszú élettartalmuknak és tökéletes folyadék ill. vegyszerállósuknak köszönhetik. 

A felhasználási területtől és igénybevételtől függően többféle minőségű ponyvából választjuk a legmegfelelőbb alapanyagot és határozzuk meg az optimális gyártási technológiát. Az alkalmazott gyártástechnológia lehet nagyfrekvenciás hegesztés, forró levegős hegesztés, varrás, illetve ezek kombinációja. 

Szuhai Ferenc
ügyvezető-tulajdonos

 




Vissza az előző oldalra!
Hungaplan Ponyvagyártó Kft. - MagyarHungaplan Ponyvagyártó Kft. - AngolHungaplan Ponyvagyártó Kft. - Német