Elérhetőségek

Hungaplan Ponyvagyártó Kft.

Cím: 9082 Nyúl,
Potyondi u. 5
Telefon:
+3696364057
Fax: +3696364057
Mobil:
+36302775541
+36302832960
E-mail:
hungaplan@hungaplan.hu
További...


Ponyva gyártás

Gépkocsi és kamion ponyva

Alapvetően két típust különböztetünk meg:

  • hagyományos vámzáras ponyva
  • oldalrolós ponyva

Az Európai Unióhoz csatlakozásunk óta az oldalrolós kivitelű kamionponyvák terjedtek jobban el. 

Az utóbbi években elsősorban az áru biztonságos szállítmányozása miatt úgynevezett biztonsági ponyva készítésére van igény. A kivitel lényege: vékony (2-3 mm) dróthálóval kierősített kamion ponyvát készítünk (15/15 vagy 30/30 cm-es hálóval) amelyet késsel, vagy más vágóeszközzel csak nehezen tudnak felhasítani. 

Folyamatos dróthálós kivitel esetén biztonsági rendszerbe lehet kötni a dróthálót, melynek esetleges elvágásánál riaszt a rendszer. A fentieken kívül gyártunk XL Zertifikat szabványnak megfelelő megerősített kamion ponyvákat is.

 

A kamion ponyvák gazdaságosabb megoldást is kínálnak

kamion ponyva gyártásSok szállítmányozással foglalkozó vállalkozó dönt a zárt furgonok mellett. Főleg a biztonsági tényezők győzik meg őket arról, hogy ezeket a járműveket válasszák, ugyanis a zárt kialakítás lehetővé teszi a szállítandó árukészlet védelmét.

Nem okozhat problémákat a nagy menetszél, vagy egy hirtelen jövő zápor, így bármilyen környezetben lehet szállítani a termékeket. Ezeknek a gépjárműveknek megvannak a hátrányuk is, mégpedig a nagyobb fogyasztás.

A zárt furgonok nehezek, ezért ez nagyobb üzemanyag fogyasztást is eredményez. A mostani benzinárak tekintetében ez meglehetősen kellemetlen anyagi szempontból. Egyesek nem igazán elégedettek ezzel a megoldással, ezért szívesen döntenének egy költséghatékonyabb megoldás mellett.

A ponyvás kamiont könnyebb fenntartani

A ponyvás kamionról sokan nem gondolnák, hogy könnyebb, gazdaságosabb a fenntartása. A zárt furgonokhoz képest ezek a járművek egyáltalán nem nehezek, így nem is okoznak nagyobb benzinfogyasztást.

A ponyvás kamionokat ennek alapján sokkal költséghatékonyabban fenn lehet tartani, így az üzemeltetőknek nem kell azért mélyen a pénztárcába nyúlniuk, hogy legyen szállítmányozásra alkalmas járművük.

Hosszú távon jelentős összegeket lehet megtakarítani, ami a vállalkozások számára is nagy segítséget jelent.

A rugalmasságért is megéri a ponyvás kamiont választani

A zárt furgonok nem kínálnak túlságosan rugalmas alternatívát, ezzel szemben a ponyvás kamionok könnyebben tudnak alkalmazkodni a rakományokhoz.

A ponyva kinyitásával vagy eltávolításával a nagyobb berendezéseket egyszerűen, gyorsan fel és le lehet rakodni.

Ha Ön is váltana ezek alapján, megéri hozzánk fordulni a kamion ponyva gyártásért, aminek keretein belül igényes megoldásokat kínálunk a megrendelőinknek.

A jármű ponyvája maximálisan alkalmas lesz a reklámra, így egyszerre több dolgot is nyerhet szolgáltatásunkkal.

Bővebb információkért, vagy rendelés leadáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.

Egyedi ponyva gyártás: legyen jelen bárhol, bármikor vállalkozásával! 

egyedi ponyva gyártásIgényes reklám szállítmányozás közben is? Az egyedi ponyva gyártással bármilyen ötletet megvalósítunk, keressen bennünket bizalommal!

Az áru biztonságos szállítmányozása miatt a vállalkozók egyre nagyobb szükségét érzik a ponyva alkalmazásának. A kiegészítő lényeges szerepet tölt be abban, hogy a termékek útközben is teljeskörű védelmet kapjanak a káros külső tényezőkkel, vagy akár az időjárással szemben.

Talán senkinek nem kell bemutatni azt, hogy a kamionok, teherautók sokszor mennyire szélsőséges környezetben közlekednek. Bármikor elkaphatja a járműveket egy hevesebb eső, így kifejezetten előnyös, ha van ponyva is a kamionokon, amely meggátolja azt, hogy elázzanak az értékek.

A ponyvák nem csupán a termékek épségének megőrzésében tudnak segíteni, hanem támogathatják a marketing célokat is.

Egyedi ponyva gyártás: legyen mindenhol jelen a vállalkozás!

Megéri hozzánk fordulni, ugyanis cégünk jóval többet lát a ponyvákban. Érdemes rájuk marketing eszközként is tekinteni, ugyanis meglehetősen hatékony reklámot tudnak biztosítani a vállalkozásnak. A ponyva árát csak egyszer kell kifizetni, ezután pedig a vállalkozás híre bárhová könnyedén eljuthat.

Egyre többször lehet látni azt, hogy más szállítmányozással foglalkozó cég is kihasználja a lehetőséget a reklámra. Most itt az alkalom, hogy Ön is megrendelje a cégének megfelelő ponyvát, így pedig korlátlan reklámot biztosíthat szolgáltatásunk igénybevételével. 

Az offline reklám hatékonyabb lehet

Ha úgy érzi, hogy az online marketing nem túl hatékony, vagy csak szeretné azokat a személyeket is elérni, akik nem interneteznek, offline reklámnak kiváló az egyedi ponyva.

Nem ritka, hogy azok a megoldások válnak be, amelyeket régóta alkalmaznak az életben az emberek. Ilyenek többek között a ponyvák is.

Tapasztalja meg az előnyöket, álmodja meg az egyedi ponyvát, cégünk pedig rövid határidővel elkészíti.

Ha szeretne kérdezni az egyedi ponyva gyártásról, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel tájékoztatnak mindenkit a részletekről.

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Hungaplan Ponyvagyártó Kft. - MagyarHungaplan Ponyvagyártó Kft. - AngolHungaplan Ponyvagyártó Kft. - Német