Elérhetőségek

Hungaplan Ponyvagyártó Kft.

Cím: 9082 Nyúl,
Potyondi u. 5
Telefon:
+3696364057
Fax: +3696364057
Mobil:
+36302775541
+36302832960
E-mail:
hungaplan@hungaplan.hu
További...


Sátor gyártás

Tartószerkezetes sátor

Ebbe a kategóriába a kis méretű pavilonoktól a több ezer m2 lefedést biztosító tartószerkezetre feszített PVC ponyvával borított sátrak tartoznak.

Funkciójuk alapján árusító sátrak, rendezvény sátrak illetve raktársátrakat különböztethetünk meg. A tartó szerkezet felületkezelt ( festett, horganyzott) acél, eloxált alumínium és fa ( ragasztott) lehetséges.
Raktározási célra, hosszú távú (több éves) telepítés esetén az acél tartószerkezetes sátor ( rácsos tartó ill. IPE gerenda) esetenként a fa tartószerkezetes sátor ajánlott.

Az alumínium vázas sátor elsősorban az ideiglenes jellegű, nagyobb mobilitást igénylő rendezvények területén használatosak.

Tartószerkezetes sátrainkat rövid határidővel, a megrendelőink igényeihez alkalmazkodva tudjuk szállítani és telepíteni.
Lehetőség van közép vagy hosszabb távú sátor bérlésre is az ország egész területén.

Funkciójuk és felhasználási terület szerint az alábbi csoportok szerint is megkülönböztethetjük a sátrakat:

  • Raktár sátor
  • Sport célú sátor
  • Lovarda sátor
  • Só tároló sátor
  • Rendezvény sátor
  • Piaci pavilonok

Légtartásos sátor

A legnagyobb előnyük a szezonális üzemletetési lehetőség. Általában téli időszakra állítják üzembe, elsősorban sportpályák fedése a fő felhasználási terület. 

Fajtáik:

  • Szimpla héjú sátor
  • Dupla héjú sátor
  • Drótkötél erősítésű légtartásos sátor

A dupla héjszerkezetű sátor a két ponyvahéj közötti légrétegnek, a drótkötél merevítésű sátor , pedig a három  hőszigetelő rétegnek köszönhetően kb. 30%-os fűtési energia megtakarítással üzemeltethető. 

Jelenleg komplett kivitelezést nem vállalunk. Ponyva héjszerkezet csere ill. új ponyva gyártása lehetséges.

 

Rendezvény sátor esküvőkre

Rendezvény sátor esküvőkreA rendezvény sátorokban lagzit is lehet rendezni, ha az esküvő helyszínét szabadtérre tervezi a pár. A vendégeket ne tegyék ki az időjárásnak!

Nincs is szebb annál, mint természetben, idilli, vidéki helyszínen megünnepelni a fogadalomtételt. A zöld, csodás hátteret nyújt az igen kimondásához és az utána következő lakodalomhoz is. Felkészületlenül azonban ne vágjanak bele a nagy nap szervezésébe!

A szabadtéri esküvő legnagyobb buktatója nem más, mint az időjárás. Egy július közepi időpontban sem lehet bízni, mert egy hirtelen jött nyári zápor pillanatok alatt elmoshatja a teljes esküvői menüt és eláztathatja a szépen kiöltözött násznépet.

Alapvető követelmény sátrat biztosítani a teljes vendégseregnek. Egy ideális esküvői sátor a várható létszámhoz van méretezve és stabil tartószerkezettel rendelkezik. A rendezvény sátrak kategóriájába sorolható sátor zárható oldalakkal készül, időjárásálló, könnyen szállítható és gyorsan telepíthető.

Béreljen tőlünk esküvői sátrat a nagy napra és ünnepeljen gondtalanul szerettei körében!

PVC ponyvás ipari sátor rendezvényekre

ipari sátorA nyári szezonban megnő az igény az ipari sátor bérlése iránt. A név ne tévesszen meg senkit, mert ezek a sátrak több helyszínen is megállják a helyüket.

Ennek a sátor típusnak az előnye, hogy több méretben is készül, köszönhetően a stabil vázszerkezetnek, ami nagyobb terjedelemben is képes súlyt megtartani. A sátor váza PVC ponyva borítást kap, ami kiváló, időjárásálló fedést nyújt a sátorban tartózkodóknak.

A szabadtéri rendezvényeken kötelező egy vagy több sátor biztosítása, ami nemcsak a résztvevőknek nyújt menedéket, de óvja a technikai felszerelést is. A tavaszi, nyári hónapokban zenei, művészeti fesztiválok, kulturális programok színesítik a kínálatot. A szabadban felállított színpadokat sátor alá kell hozni, különben ki vannak téve az időjárás kiszámíthatatlanságának.

A PVC ponyva védi a felszerelést a nap gyilkos hőjétől, de egy váratlan nyári zápor sem veszélyezteti a drága berendezést. Alkalmanként vagy időszakos bérlésre is igénybe vehetőek az ipari sátrak, ügyfél igény szerint.

 

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Hungaplan Ponyvagyártó Kft. - MagyarHungaplan Ponyvagyártó Kft. - AngolHungaplan Ponyvagyártó Kft. - Német