Elérhetőségek

Hungaplan Ponyvagyártó Kft.

Cím: 9082 Nyúl,
Potyondi u. 5
Telefon:
+3696364057
Fax: +3696364057
Mobil:
+36302775541
+36302832960
E-mail:
hungaplan@hungaplan.hu
További...


Terasz ponyva / téliesítés

Előtetők, terasz fedések

Már nem csak a vendéglátó helyek sajátja a szezon meghosszabbítást célzó általában nagy ablakfóliás területekkel rendelkező ponyva fedés, hanem egyre több családi ház teraszát is ezzel a megoldással téliesítjük. 

Előnyei: a széltől és a csapadéktól megóvja a teraszt, így tovább lehet használni. Hőszigetelő funkciója is jelentős. 

Kivitel:

A ponyva rögzítésénél használhatunk úgynevezett feltekerhető szerkezetet, amely gyorsítja és egyszerűsíti a terasz ponyva mozgatását
Az elfordítható fülek alkalmazásával akár házilagosan is felszerelhető és levehető a terasz ponyva. Ez a megoldás költség kímélőbb a tekerős kivitelnél.


Terasz ponyva készítés a gyors, költséghatékony megoldás

terasz ponyva készítésSzeretné korlátok nélkül élvezni a terasz kényelmét? Keressen bennünket a terasz ponyva készítésért, ami valóban kedvező alternatívát kínál!

Egy saját terasz óriási előnyökkel jár, ahol az embernek lehetősége van megpihenni a természet közelében. Sajnos egyes esetekben előfordulhat, hogy ezek a területek nem rendelkeznek megfelelő fedéssel, így pedig nincs hatékony védelem az időjárással szemben.

Emiatt az emberek kénytelenek alkalmazkodni az időjáráshoz a terasz használata során, ami rengeteg kellemetlenséggel, lemondással járhat. Ezt sokan megelégelik, viszont a fedés kivitelezésébe se mernek igazán belevágni, mert gyakran jelentős mennyiségű alapanyagra van szükség, a magas munkadíjakról nem beszélve.

Létezik gyors, költséghatékony alternatíva a terasz fedéshez

Szerencsére nem kell hosszasan gyűjtögetni ahhoz, hogy bárkinek lehessen igényes, fedett terasza. A ponyva készítés a legkedvezőbb alternatívát kínálja ezen a területen, amelynek köszönhetően végre búcsút lehet mondani a változékony időjárás kellemetlenségeinek.

A terasz ponyva készítés keretein belül a megrendelők megbízható, kifogástalan megoldást kapnak vállalkozásunktól. A ponyva óvja a területet a csapadéktól, széltől, így rosszabb idő esetén is nyugodtan lehet kint tartózkodni.

Az általunk kínált megoldás közel sem kerül annyiba, mint egy fából készült építmény, viszont nem is hagyja cserben a megrendelőket.

Legyen ponyva, és egész évben használhatja a teraszt!

A ponyva készítés után a terasz teljesen időjárásálló lesz, így a terület egész évben használható lesz. Ezzel az emberek egy plusz helyiséget nyernek, amit maximálisan kihasználhatnak. A ponyva hőszigetelő képességére sem lehet panasz, a kellemes környezet garantált a pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

Legyen a megrendelőnk, tapasztalja meg mihamarabb a ponyvák előnyeit! Honlapunkon bővebb információkat is találhat megoldásainkról, szolgáltatásainkról.

Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Hungaplan Ponyvagyártó Kft. - MagyarHungaplan Ponyvagyártó Kft. - AngolHungaplan Ponyvagyártó Kft. - Német