Elérhetőségek

Hungaplan Ponyvagyártó Kft.

Cím: 9082 Nyúl,
Potyondi u. 5
Telefon:
+3696364057
Fax: +3696364057
Mobil:
+36302775541
+36302832960
E-mail:
hungaplan@hungaplan.hu
További...


Sátor bérlés

Különböző méretű sátrainkat vehetik rövid, illetve hosszabb távon bérbe.

Minimum 30 m2-től jelenleg a 330 m2 terület lefedése lehetséges alumínium vázas rendezvénysátrakkal. Acél tartószerkezetes sátrak hosszú távú bérlésére is van lehetőség.

Minimum egy év bérleti időszakra a kivitel meghatározásával tudunk új sátrat legyártani és bérbe adni.
 

Időjárásálló rendezvénysátor 

rendezvénysátor kölcsönzésA szezon elkezdődött, a kültéri eseményeket ilyenkor több területen is megrendezik. Zene, sport, kultúra, családi programok egyaránt szerepelnek a palettán. 

A rendezvénysátor kölcsönzés ilyenkor egyike azoknak a feladatoknak, amiket el kell intézni, mielőtt az esemény megnyitja a kapuit.

A sátrakban helyet kapnak az egyes helyszínek, kisebb színpadok, fogadópontok stb. A sátrakat azért helyezik ki, hogy a technika, a vendégek és a rendezvénybútorok is védve legyenek. A napfény, a szél mellett a heves nyári zivatarok is veszélyt jelentenek a sátorban elhelyezett értékekre.

Hogyan tudja megvédeni az időjárástól a rendezvénysátor a bent lepakolt holmikat és az ott tartózkodókat? A kölcsönözhető sátrak olyan ponyvából készülnek, ami fokozottan időjárásálló, nem ázik be és nem szaggatja a szél. A sátor szerkezetét alumínium váz és acél tartószerkezet adja, amit stabilan lehet rögzíteni a helyére. A viharoknak elég ideig ellenáll, nem kell attól tartani, hogy összedől.

Egyedi igényekre szabott rendezvénysátor kölcsönzést kínálunk minden érdeklődőnek.

A sátor bérlés előnyeiről

sátor bérlésA sátor bérlés érdemes megfontolni, ha a vásárlás nem jelent opciót. Milyen esetben jelent előnyt a bérlés a vásárlással szemben?

A vásárlás egy hosszú távra szóló döntés és csak akkor indokolt, ha egy sátrat rendszeresen használnak is. Ezzel ellentétben a bérlés csak alkalmi jellegű, illetve gyakran veszik igénybe időszakosan is az ügyfelek. Egy-egy szezonra, eseményre ésszerű sátrat bérelni, amit vissza lehet küldeni a tulajdonosnak, amikor már nincsen rá szükség.

A megvásárolt sátornak ugyan csak egyszer kell kifizetni a vételárát, de gondoskodni is kell róla. Meg kell tanulni szétszerelni és felállítani, használaton kívül pedig biztosítani kell a számára védett tárolót is. Egy saját sátor folyamatosan amortizálódik, de egy bérelt termék mindig kiváló állapotban kerül a megrendelő ügyfélhez. Döntse el, melyik opció a szimpatikus Önnek!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a bérléssel kapcsolatos szolgáltatásunk és a sátraink, lépjen kapcsolatba a kollégánkkal az elérhetőségeink egyikén!


Vissza az előző oldalra!
Hungaplan Ponyvagyártó Kft. - MagyarHungaplan Ponyvagyártó Kft. - AngolHungaplan Ponyvagyártó Kft. - Német