Elérhetőségek

Hungaplan Ponyvagyártó Kft.

Cím: 9082 Nyúl,
Potyondi u. 5
Telefon:
+3696364057
Fax: +3696364057
Mobil:
+36302775541
+36302832960
E-mail:
hungaplan@hungaplan.hu
További...


Raktársátor

Raktársátor

A Hungaplan Kft egyedi gyártású acél vázszerkezetes, PVC borítású raktársátor gyártási területén piacvezető Magyarországon. 100 %-ban hazai terméket kínálunk meglévő és leendő ügyfeleinknek.

Tartószerkezetes sátrainkat rövid határidővel, a megrendelő igényeihez igazítva tudjuk gyártani és telepíteni.

Sátor tervezésben több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink segítenek. A raktársátor gyártását az érvényes szabványok figyelembevételével tervezzük.

Ár – érték arányban a 10 -12m fesztávú raktársátor a legoptimálisabb. A sátor hossza korlátlan.

 

Raktársátor előnyei:

A raktársátor akár ideiglenes akár hosszútávú raktározási, logisztikai problémákra kínál költséghatékony gyors megoldást. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy a raktározási feladatok elvégzéséhez igazodjon a raktársátor mérete. A raktársátor helyétől függően a sátor szerkezete beton dűbel csavarokkal vagy földszögekkel kerül rögzítésre.

 

Raktársátor vázszerkezet:

A tartó szerkezet felületkezelt ( festett, horganyzott) acél, eloxált alumínium és fa ( ragasztott) lehet
Raktározási célra, hosszú távú (több éves) telepítés esetén az acél tartószerkezetes sátor ( rácsos tartó ill. IPE gerenda) ajánlott.

Sátor bejáratként kétszárnyú acél keretes ajtót vagy elhúzható, görgőkön futó ajtómegoldást ajánlunk.


A raktársátor vázszerkezet tervezésénél figyelembe vesszük a hatályos hó- szélteherre vonatkozó szabványokat.

 

Raktársátor ponyva borítás:

A ponyva anyaga, az osztrák SATTLER cég minőségi, PVC ponyvája, fokozottan tűzálló B-s2;d0 nemzetközi tanúsítvánnyal.

A ponyvát a helyszínen feszítjük rá az acél szerkezetre. A ponyva feszítéséhez az általunk fejlesztett rögzítőszemeken keresztül van lehetőség. A ponyva aljában elhelyezett acél cső segítségével, a raktársátor ponyvája szakszerűen rögzíthető.

A sátor ponyva szerkezet szükség szerint szellőzőkkel is elláthatok.

A kondenzvíz képződés kivédésére a tetőponyva alá cseppfogó ponyvát tudunk beépíteni.

A sátor ponyva feszességét évente vizsgálni kell és szükség esetén után kell feszíteni.

A ponyva gyártásánál a legkorszerűbb nagyfrekvenciás hegesztést a hagyományos forró levegős hegesztéssel kombinálva használjuk.

Lehetőség van a raktársátor ponyvájának dekorálására, ezáltal még egyedibb sátor létrehozására.

 

Szállítás:

Igény szerint az ország bármely pontjára elszállítjuk az általunk gyártott sátrat.

 

Szerelés:

Szakképzett, tapasztalt szerelőcsapatunk a helyszínen telepíti a sátrat. Mérettől függően daru segítségével.
A magasban történő munkavégzéshez szerelőcsapatunk rendelkezik a munkavédelmi előírásoknak megfelelő összes védőfelszereléssel és tanúsítvánnyal.

 

Tervdokumentáció:

Az építési engedélyeztetési tervdokumentációhoz (amennyiben szükséges) rajzokat, erőtani adatszolgáltatásokat, elő terveket megállapodás alapján elkészítjük. 

 


Megéri kifizetni a raktársátor árakat?

raktársátor árakA tárolásnak van egy megbízható módja, ez pedig a sátor állítás. A raktársátor árak nem jelentenek nagy megterhelést a céges kassza számára.

A tárolás alapvető szükséglete az olyan területeknek, mint amilyen az ipar, a mezőgazdaság vagy a rendezvényszervezés. A tárolókra szükség lehet állandó jelleggel vagy pedig ideiglenesen is. A sátrak, a tulajdonságaik alapján, akár mindkét fajta igénynek eleget tudnak tenni.

Épített tároló vagy sátor számít előnyösebbnek?

Egy építkezéssel együtt jár az azt megelőző tervezés, a tervek elkészítését követően pedig a kivitelezés. Mindegyik időbe telik és az sem mindegy, hogy ez mekkora költségébe kerül a megrendelőnek. Az építkezés végleges, mert a nyomában marad egy kész épület, amit ezután már csak lebontani lehet.

Érdemes megfontolni, hogy nem kifizetődőbb e a sátor telepíttetése. A sátornak csupán egy megfelelő méretű, üres hely kell, ahol fel lehet állítani a tároláshoz. Ahogyan a sátor telepítése is jóval gyorsabb és egyszerűbb, mint egy hagyományos épületé, úgy az elbontása is.

Amikor nincs többé szükség a sátorra vagy egyszerűen csak egy új helyet jelöltek ki a számára, akkor csak le kell szedni a ponyvát és a tartó szerkezetet szétszerelni. A sátor elemeit össze kell gyűjteni, csoportosítani és alaposan elcsomagolni. A szállításhoz elég csak autóra pakolni, rögzíteni és elvinni a kijelölt helyre vagy elpakolni, ameddig újból nem lesz rá szükség.

A raktársátor és a tárolás

Biztosan felmerül Önben a kérdés, hogy mennyire jelent biztonságos tárolást bepakolni egy sátorba. Kijelenthetjük, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy egy sátorban is védelmet élvezzen az ott tárolt holmi. A tárolt holmik jellegétől és igényeitől függ, hogy ideiglenes tárolásra alkalmas számukra egy ilyen sátor vagy akár hosszabb távon is lehet velük tervezni.

A sátor ponyvája időjárásálló, szélnek, UV sugárzásnak, csapadéknak ellenáll, sőt, még tűzálló is. A méretre gyártott tartószerkezet erős acélból készül, amit ki lehet egészíteni ajtó megoldásokkal is. Egyértelműen kifizetődő befektetés, ha körültekintő tervezés előzi meg.

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Hungaplan Ponyvagyártó Kft. - MagyarHungaplan Ponyvagyártó Kft. - AngolHungaplan Ponyvagyártó Kft. - Német